TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 350 LEI

TEERMENI SI CONDITII
VALABILE DIN 25 MAI 2023

1. Definitii si Termeni

Site-ul https://karoperdele.ro/ denumit ”Karo Home Textiles” este administrat de catre societatea Karo Perdele SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Burdujeni, nr.3, bl. A13, sector 3, inregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J40/3252/2007, avand CUI RO21112368, societate comerciala organizata in conformitate cu legislatia din Romania si a Uniunii Europene.

Navigarea pe site-ul https://karoperdele.ro/ urmata de plasarea unei COMENZI echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea DOCUMENTULUI „Termeni si Conditii” de mai jos de catre orice CLIENT.

Prezentul DOCUMENT „Termeni si Conditii” se aplica COMENZILOR efectuate exclusiv prin intermediul site-ului  https://karoperdele.ro/, astfel cum acestea sunt publicate la acel moment pe SITE.

SITE – Domeniu https://karoperdele.ro/ si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

– toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

– continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Karo Perdele SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Karo Perdele SRL UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Karo Perdele SRL intr-o anumita perioada;

– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Karo Perdele SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la Karo Perdele SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta.

MEMBRU – Persoana fizica (sau juridica) care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Karo Perdele SRL si acesta care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale Site-ului prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT – persoana fizica (sau juridica) care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii CONTRACT – la distanta – conform definitiei cuprinse in OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative art. 2 punctul 7: orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Karo Perdele SRL intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Karo Perdele SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Karo Perdele SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Karo Perdele SRL, prin transfer bancar sau cash indiferent de modalitatea de livrare.

VANZATOR – este societatea comerciala Karo Perdele SRL, avand Cod Unic de Inregistrare RO 21112368;

2. General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Karo Perdele SRL si acesta.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica „Termenii si conditiile” valabile la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris catre Karo Perdele SRL.

2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil https://karoperdele.ro/

2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului Karo Perdele SRL sau oricarui tert cu care are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document va trimite un e-mail la adresa: office@karoperdele.ro cu precizarea ca:

2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de Karo Perdele SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea de orice natura (electronic, telefonic, etc)

2.5.2. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale Karo Perdele SRL de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.5.3. Karo Perdele SRL va raspunde Clientului in cel mult 30 de zile de la data primirii solicitarii, in functie de solicitarea transmisa, complexitatea acesteia si posibilitatea legala de a o realiza, in acord cu Clientul.

2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze Karo Perdele SRL sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Karo Perdele SRL destinate acestui scop.

2.7. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Karo Perdele SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Karo Perdele SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.8. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice si persoane juridice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Karo Perdele SRL, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.

3. Continut

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, este proprietatea exclusiva a Karo Perdele SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare

3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Karo Perdele SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului https://karoperdele.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Karo Perdele SRL asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Karo Perdele SRL.

3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Karo Perdele SRL si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea Karo Perdele SRL cu referire acel continut.

3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.

3.5. In cazul in care Karo Perdele SRL confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Karo Perdele SRL pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Karo Perdele SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului Karo Perdele SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Drepturile de proprietate intelectuala

4.1. Continutul Site-ului, respectiv imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este in totalitate proprietatea Karo Perdele SRL si a furnizorilor autorizati ai acestuia in confomitate cu Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Karo Perdele SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

4.2. Karo Perdele SRL poate oferi Membrului sau Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit Client al Site-ului. Acest acord se aplica strict pentru Continutul/Continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor Continuturi, fara a putea utiliza alte Continuturi ale Site-ului. Utilizarea pe Site a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva Karo Perdele SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea Continuturile existent pe Site.

5. Contact pentru Clienti si Membri

5.1. Karo Perdele SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.

5.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite automat Karo Perdele SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

5.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Karo Perdele SRL de a contacta Membrul sau Clientul.

5.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Karo Perdele SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si Karo Perdele SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Karo Perdele SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

6. Newslettere si alerte

6.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul Termeni si Conditii, acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Karo Perdele SRL.

6.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Karo Perdele SRL in limitele Politicii de confidentialitate.

6.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

6.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite (in partea de jos a email-ului in sectiunea „Click aici pentru dezabonare”

6.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, in cadrul Contului individual al Membrului, de pe https://karoperdele.ro

6.3.3. Prin contactarea Karo Perdele SRL la datele de mai sus, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

6.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document si se aplica doar ulterior transmiterii intentiei de renuntare.

6.5. Karo Perdele SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea Karo Perdele SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

6.6. Karo Perdele SRL nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener comercial al Karo Perdele SRL, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

7. Politica de confidentialitate

Prin utilizarea Site-ului, se considera ca ati citit cu atentie Politica de Confidentialitate” a Karo Perdele SRL. Va solicitam sa cititi informatiile prezentate in Politica de Confidentialitate”

8. Politica de utilizare Cookie-uri pe https://karoperdele.ro

8.1. Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor; aplicatii tipice sunt retinerea preferintelor utilizatorilor si implementarea sistemului de „cos de cumpărături”. Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Karo Perdele SRL pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online si istoric cosul de cumparaturi. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ajuta la intelegerea modalitatii in care un utilizator beneficiaza de https://karoperdele.ro permitand imbunatatirea structurii si continutului dar excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Karo Perdele SRL foloseste doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe (fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei/browser-ului web).

Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator. Cookie-urile folosite de partenerii operatorului unei pagini web, incluzand fara limitari utlizatorii paginii web, fac obiectul Politicii de Confidentialitate respective.

O vizita pe https://karoperdele.ro poate plasa:

– Cookie-uri de performanta a site-ului

– Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

– Cookie-uri pentru geotargetting

– Cookie-uri de inregistrare

– Cookie-uri pentru publicitate

– Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator si sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web).

Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale https://karoperdele.ro. Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile; dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor:

– Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.

– Acces adaptat pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.

– Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).

– Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

8.2. Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookie-urile NU sunt virusi si folosesc formate tip plain text; nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Intrucat cookie-urile pot fi folosite pentru scopuri negative deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, fiind folosite ca o forma de Spyware (spionaj privind activitatea consumatorului), multe produse anti-spyware marcheaza cookie-urile in mod constant pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browser-ele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site. Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata). Alte atacuri bazate pe cookie-uri implica setari gresite ale cookieurilor pe servere.

Este foarte important ca Utilizatorul sa aleaga metoda cea mai potrivita de protectie a informatiilor personale. Utilizatorul trebuie: 

– sa particularizeze setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor;

– sa seteze termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces;

– sa ia in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare;

– sa instaleze si sa actualizeze constant aplicatii antispyware. Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.

Se recomanda actualizarea programelor de navigare in mod constant, pentru ca multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor. Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului.

8.3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

8.4. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 8.3, Clientul sau Membrul se va adresa Karo Perdele SRL, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

8.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

8.6. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale specializate, selectionate de catre Karo Perdele SRL care ofera solutii software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. De asemenea, sunt acceptate plati efectuate prin carduri de credit pentru plati in rate, astfel cum sunt enumerate pe pagina cu informatii despre plati. Alte metode de plata sunt transferul bancar sau plata la livrare.

8.7. Karo Perdele SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

8.8. Politica de confidentialitate Karo Perdele SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Karo Perdele SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

8.9. Karo Perdele SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

8.10. Exceptie de la prevederile art. 8.9 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

8.11. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre Karo Perdele SRL, are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

8.12. Karo Perdele SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

8.13. Karo Perdele SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

9. Politica de vanzare online

9.1. Accesul la serviciu

9.1.1. Plata produselor comandate pe site-ul https://karoperdele.ro conform acestor „Termeni si conditii” se poate efectua ramburs (la primirea coletului), prin card bancar sau prin transfer bancar.

Avand în vedere executarea materialelor personalizate Karo Perdele SRL isi rezerva dreptul de a solicita plata unui avans de 50% din valoarea comenzii pentru a putea da in lucru comanda. Dupa plata avansului, Karo Perdele SRL va emite o factură fiscală de avans sau se achita integral materialele cu metoda platii cu cardul. Neplata avansului in termen de 48 de ore duce automat la anularea comenzii si implicit, a contractului. Prin plata avansului, contractul intra in vigoare si Clientul acceptă acesti termeni şi conditii. Restul de plata se achita ramburs sau inainte de livrarea produselor, în funcție de modalitatea de transport agreata.

Plata produselor se poate realiza prin ordin de plata si transfer bancar catre Karo Perdele SRL, in contul nr. RO90BTRL04301202D59160XX deschis la Banca Transilvania, Agenţia Militari. Dovada platii poate fi trimisa catre Karo Perdele SRL la adresa de e-mail office@karoperdele.ro sau prin whatsapp, la numarul 0730.294.361.

Procesatorul platilor cu cardul este: Netopia MobilPay

9.1.2. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont pe site sau descarca aplicatia mobila iOS sau Android.

9.1.3. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

9.1.4. Karo Perdele SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si campanii marketing (de a nu-l include in campania de promovare si fidelizare, de a-i permite sa comande doar cu plata in avans, etc) in cazul in care considera ca in baza comportamentului avut de catre Client (plasarea si refuzarea a mai mult de doua comenzi in sistemul de plata la livrare, plasarea de comenzi care ulterior sunt anulate sau modificate cu exceptia cazurilor permise, folosirea unui limbaj tendentios, incalcarea dreptului de proprietate intelectuala etc), accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel Karo Perdele SRL. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea Clientului in acest sens.

9.1.5. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

9.1.6. In situatia in care se descopera accese partajate de mai multi Clienti, Karo Perdele SRL, isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu. Daca exista comenzi plasate din conturile suspendate sau anulate, acestea vor fi anulate automat.

9.2. Produse si servicii

9.2.1. Karo Perdele SRL poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Karo Perdele SRL are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

9.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

9.2.3. Karo Perdele SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti, pe motive intemeiate.

9.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

9.2.5. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

9.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. Karo Perdele SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura. Facturile se emit astfel: pentru platile efectuate anterior primirii produselor si serviciilor se emite factura de avans iar pentru platile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finala. Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale. Nu se accepta corectii decat modificari ale facturilor emise decat in limitele precizate.

9.2.7. Plata produselor si/sau a serviciilor achizitionate prin intermediul serviciului se poate face atat online cu cardul de debit, plata cu cardul pentru plati in rate, prin transfer bancar cat si la livrare catre curier numai in numerar.

9.2.8. In cazul platilor online cu cardul Karo Perdele SRL nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

9.2.9. Plata in numerar la livrare (la curier) este o metoda de achitare disponibila doar in anumite cazuri si doar pentru anumite produse. In cazul in care Clientul comada cantitati mai mari din acelasi produs (mai mult de 10 produse de acelasi tip), pentru produsele livrate direct de la Producator (in acest caz se va mentiona expres la descrierea produsului pe site) sau comanda este in valoare de mai mult de 2.000 (douamii) lei, Karo Perdele SRL ofera posibilitatea de a achita comenzile doar in avans fie prin plata on line, fie prin transfer bancar.

9.2.10. Informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici si greutate disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Karo Perdele SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare. Karo Perdele SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

9.2.11. In imaginile produselor si/sau serviciilor Karo Perdele SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor ce bun este de vanzare si se marcheaza si in imagine.

9.2.12 In cazul putin probabil in care Karo Perdele SRL nu va putea onora o parte din produse, acesta va notifica pe e-mail Clientul, oferindu-i una dintre alternative:

a. anularea comenzii sau scoaterea din comanda a produsului ce nu mai poate fi livrat;

b. primirea unor credite activabile pe site in anumite conditii care vor putea fi folosite pentru achizitii produse doar pe https://karoperdele.ro

9.3. Comanda online

9.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, ofertele fiind limitate in timp (dupa perioada indicata nu se mai pot plasa comenzi si articolele nu mai sunt vizibile pe http://karoboutique.ro). Pretul afisat pe site la momentul comenzii nu se va modifica, fiind ferm. Pentru o oferta care a expirat nu mai pot fi plasate comenzi.

9.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

9.3.3. Plasarea comenzii nu reprezinta un Contract. Prin urmare, in functie de circumstante, comanda poate fi:

  • procesata cu succes (Clientul primeste confirmare expediere comanda)
  • modificata si ulterior procesata (Clientul schimba, adauga sau renunta la anumite produse din comanda, ori Vanzatorul nu are produsele in stoc)
  • anulata (Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in cateva cazuri mentionate mai jos;

 ATENTIE!

  • Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul la care Vanzatorul confirma si expediaza comanda catre Client. Karo Perdele SRL are dreptul sa contacteze Clientul, prin orice mijloc disponibil / agreat de Karo Perdele SRL (telefonic sau email), pentru confirmarea personala a comenzii inainte si dupa livrare. In acesta situatie, in cazul in care comanda nu este confirmata in cel mult 5 (cinci) zile lucratoare, acestea este anulata automat de sistem. Clientii accepta ca Karo Perdele SRL nu poate fi fortat sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.
  • NOTA! Confirmarea comenzii de catre Karo Home Textiles reprezinta incheierea contractului de Vanzare-Cumparare si NU trebuie confundata cu e-mail-ul de confirmare plasare comanda pe care Clientul il primeste la plasarea comenzii pe https://karoperdele.ro

9.3.4. Karo Perdele va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabile adresata Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

          9.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

          9.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Karo Perdele SRL, in cazul platii online;

          9.3.4.3. datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;

          9.3.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Karo Perdele SRL si/sau partenerilor acestuia;

          9.3.4.5. realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate;

       9.3.4.6. exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero lei sau prețul disproporţionat faţă de valoarea bunului, pret derizoriu);

        9.3.4.7. pentru alte motive obiective.

9.3.5. In cazul in care Clientul renunta la o comanda cu plata efectuata in avans, prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre Karo Perdele SRL, in maxim 14 zile de la data la care Karo Perdele SRL, a luat la cunostiinta de acest fapt (vezi politica de retur).

9.3.6. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata efectuata in avans (prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul) nu mai sunt disponibile pe stoc din motive independente de Karo Perdele SRL, aceasta va informa clientul asupra acestui fapt imediat ce cunoaste indisponibilitatea si va dispune rambursarea sumelor achitate in avans in termen de maxim 14 zile de la notificarea clientului. In aceasta situatie, Karo Perdele SRL isi rezerva dreptul de a oferi, suplimentar fata de sumele cuvenite rambursabile din avans, si credite promotionale (gratis) pentru orice produs ce a fost comandat si a devenit, ulterior confirmarii comenzii si din motive independente de Karo Perdele, indisponibil pentru livrare.

Utilizarea creditelor se poate face doar pe https://karoperdele.ro si este conditionata de comportamentul standard al clientului; 1 credit este echivalent cu 1 RON si nu poate fi transferat intre conturi sau utilizatori.

Orice suspiciune de frauda in comportamentul Clientului duce la invalidarea creditelor promotionale gratuite.

9.3.7. O comanda plasata poate fi modificata numai in urmatoarele situatii si doar la solicitarea Clientului:

a. Clientul renunta la un produs si notifica Karo Perdele SRL, inainte de expedierea comenzii;

b. Cresterea cantitatii dintr-un produs deja existent intr-o comanda;

c. Intarzierea livrarii cu maxim doua saptamani peste limita maxima de livrare;

d. Modificarea adresei de livrare;

e. Cumularea comenzilor cu perioade de livrare apropiate (maxim o zi diferenta);

f. Modificarea metodei de plata;

g. Modificare date pentru facturare;

h. Utilizare credite ulterior plasarii comenzii, pentru reducerea sumei finale de plata- posibil doar la metoda plata la livrare.

Daca clientul doreste o modificare acesta va solicita acest lucru in scris, trimitand un e-mail pe office@karoperdele.ro mentionand clar solicitarea si numarul comenzii.

9.3.8. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

9.4. Comanda telefonica

9.4.1. Clientul/Membrul nu poate efectua comenzi telefonice. Clientul / Membrul nu poate solicita modificarea comenzii la telefon decat in cazurile prevazute mai sus.

9.5. Contract si finalizare

9.5.1. Karo Perdele SRL va emite si transmite catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client conform legislatiei in vigoare.

9.5.2. Karo Perdele SRL va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa prin trimiterea unui e-mail de informare la adresa indicata de acesta. Factura emisa va cuprinde toate mentiunile obligatorii in conformitate cu art 155 din Codul Fiscal si va putea fi descarcata in format pdf din contul Membrului.

9.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a coletului de catre curier (AWB semnat si decontat) din partea Karo Perdele SRL, devine Contract onorat.

9.5.4. Contractul este incheiat pe durata determinata. Acesta va fi considerat ca fiind incetat in momentul in care partile isi vor fi executat obligatiile reciproce in termenele si conditiile stabilite prin prezentul Document.

9.5.5 In cazul in care exista diferente intre lista cu produse livrate (imprimata pe verso AWB) si continutul coletului, Clientul are obligatia de a notifica Karo Perdele SRL si curierul (daca constatarea s-a facut in prezenta acestuia) in maximum 24 de ore de la receptia coletului telefonic sau prin email catre adresa office@karoperdele.ro cu detaliile aferente (foto, explicatii etc).

9.6. Transport

9.6.1. Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la Karo Perdele SRL, este efectuata prin intermediul sistemului de curierat rapid sau ridicare personala din showroom-ul Karo Home Textiles. Firma/firmele de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului Karo Perdele SRL, exclusiv pentru prestarea Serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe site-ul Karo Perdele SRL, si numai cu respectarea intocmai a prezentului document „Termeni si Conditii”. In acest sens, firma de curierat poate contacta Clientii Karo Perdele SRL, prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

9.6.2. Pentru comenzi sub 350 lei, costurile de livrare sunt suportate de catre Client indiferent de dimensiunea sau de numarul de colete. 

Clientul are posibilitatea de a-si alege compania de curierat din lista pusa la dispozitie de catre Karo Home Textiles. In dreptul fiecarui transportator va fi afisat si costul de transport perceput.

Pentru comenzile de minim 350 lei, transportul este suportat de catre Karo Perdele SRL, (transport gratuit) in urmatoarele conditii:

– coletul sa NU depaseasca 10 kg;

– coletul sa NU depaseasca 2 m;

– coletul sa NU depaseasca km externi impus de curier (transportul de baza se efectueaza in orase).

Pentru colete diferite fata de cele standard, serviciile de livrare se calculeaza si sunt comunicate Clientului la momentul plasarii comenzii in functie de greutatea totala a comenzii (in cazul in care sunt mai multe bunuri) si valoarea totala a bunurilor comandate.

Karo Perdele SRL estimeaza pe baza unor indicatori interni costul transportului si Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.

Pentru bunuri ce depasesc 30 de kilograme, Karo Perdele SRL poate adauga o taxa de manevrare fixa care asigura calitatea si integritatea manevrarii pana la destinatia indicata. In anumite conditii Karo Perdele SRL, poate oferi transport gratuit (in functie de valoarea comenzii sau alte activitati promotionale). Karo Perdele SRL nu poate fi obligat sub nici o forma sa ofere transport gratuit daca Clientul nu respecta conditiile standard de utilizare a serviciilor https://karoperdele.ro

9.6.3. Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat expres la plasarea acesteia si este un interval de zile influentat de:

– transportul bunurilor de la furnizorul de marfa al Karo Perdele SRL

– timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul Karo Perdele SRL

– zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda si timpii de procesare a fiecarui produs etc.

Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul accepta ca prin cumularea a mai multe produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Ca regula, produsele dintr-o comanda sunt livrare intr-un singur pachet cu un AWB unic (nu se livreaza partial produsele dintr-o comanda). Livrarile se vor efectua de regula in interiorul perioadei asumate la plasarea comenzii (variaza intre 2 zile si 8 saptamani) si Clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment.

In cazul in care produsul poate fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Karo Perdele SRL va informa de indata Clientul prin e-mail oferind doua optiuni: Clientul poate fie renunta (in scris) la comanda/produs fie accepta noul termen de livrare propus. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii.

9.6.4. Clientul poate primi ca si oferta promotionala, livrare gratuita (aceasta oferta nu se refera la taxa de manevrare care este separat perceputa) pentru achizitia de bunuri cu valoare totala peste 350 RON, numai in anumite conditii, incluzand dar nelimitandu-se la:

a. greutatea coletului sub 10 kg

b. mentinerea comenzii in formula initiala (fara modificari/amanari)

c. coletul sa NU depaseasca 2 m;

d. coletul sa NU depaseasca km externi impus de curier (transportul de baza se efectueaza in orase).

Ofertele sunt comunicate si acceptate la momentul plasarii comenzii. Gratuitatile nu sunt obligatorii pentru Karo Perdele SRL. Oferirea transportului gratuit nu exclude perceperea unei taxe de manevrare pentru bunuri cu greutate peste 30 kg.

In cazul in care clientul returneaza o comanda, iar transportul a fost suportat de catre Karo Perdele SRL, suma înapoiată va reprezenta contravaloarea produselor returnate, din care se va retrage taxa de transport pentru returnarea coletului (25 lei – taxa de transport retur), precum si suma achitata de catre Karo Perdele SRL, pentru transportul coletului.

9.7. Calitate si garantii

9.7.1. Karo Perdele SRL, respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Client de la Karo Perdele SRL.

Produsele beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 sau daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie se aplica termenul mai lung. Raspunderea Karo Perdele SRL, conform prevederilor art. 9-14 din Legea 449/2003, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.

Garantia presupune rambursarea valorii pentru produsele neconforme pentru care Clientul notifica comerciantul in scris in termenul legal, Karo Perdele SRL nu inlocuieste si nu repara produsele defecte sau neconforme. Produsele neconforme redevin proprietatea Karo Perdele SRL. Clientul nu este indreptatit la despagubiri sau penalitati pentru produsele neconforme si prin plasarea comenzii declara ca accepta sa primeasca contravaloarea produselor si transportului in cazul lipsei de conformitate.

9.7.2. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate atat pe site cat si in scris in cadrul documentul-lista tiparit pe verso AWB. Clientul este obligat sa pastreze acest document-lista si sa respecte indicatiile de pe acesta. Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie Karo Perdele SRL si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse pot fi predate Clientului si ca un document disponibil la adresa https://karoperdele.ro prin email, sau sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet (de la caz la caz). Daca aceste informatii nu au parvenit Clientului acesta le poate obtine oricand prin solicitare telefonica sau email catre office@karoperdele.ro.

9.8. Returnarea produselor

Drepturile si conditiile de returnare a produselor cumpărate de pe https://karoperdele.ro

In conformitate cu dispozitiile Legii 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă şi ale OUG nr.34/2014, Clientul KARO PERDELE SRL are posibilitatea de a returna produsul, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea acestuia. Singurele costuri pe care clientul  va trebui sa le suporte sunt: comisionul banci, taxa de transport pentru returnarea coletului, precum si taxa de transport pentru livrarea initiala, in cazul in care transportul de livrare a fost suportat de catre Karo Home Textiles.

Intentia de returnare a unei comenzi trebuie comunicata in termenul de 14 zile de la data livrarii produsului/produselor, prin completarea formularului de retur disponibil pe site sau prin orice altă metoda in scris din care sa rezulte intentia clientului neechivoca de a se retrage din contract.

Nu se accepta retur în următoarele situaţii:

– pentru produsele executate pe comandă specială (cu finisaj, tapiţerie, dimensiuni, etc. personalizate);

– pentru produsele care sunt taiate dintr-o rola, balot, ingeneral materialele care sunt vandute la metru linear;

– pentru materialele de perdele și draperii executate la comandă specială, cu dimensiuni precizate de client;

– in cazul în care data de expediere a notificarii intenţiei de returnare specificata in cererea de returnare depaseste perioada de 14 zile calendaristice, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat;

– in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (si cu documentele care l-au insotit initial);

Clientul returneaza produsele sau le inmaneaza unei persoane autorizate de catre Karo Home Textiles sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care clientul a comunicat spre Karo Home Textiles decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 de zile.

Magazinul Karo Home Textiles returneaza clientului contravaloarea produselor primita drept plata din partea acestuia, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice din momentul in care returul ajunge in depozitul magazinului nostru. Returnarea sumelor este conditionata de recepţionarea produselor care au facut obiectul vanzarii.

Suma inapoiata va reprezenta contravaloarea produselor returnate, din care se va retrage taxa de transport pentru returnarea coletului. Karo Home Textiles nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. Se vor scade urmatoarele sume: 20 lei, reprezentand comisionul bancii.

In cazul in care clientul returneaza o comanda, iar transportul a fost suportat de catre Karo Home Textiles, suma înapoiată va reprezenta contravaloarea produselor returnate, din care se va retrage taxa de transport 25 lei (pentru coletele standard) pentru returnarea coletului, precum si suma achitata de catre Karo Home Textiles pentru transportul initial al coletului (suma ce va fi comunicata Clientului).

Rambursarea cuantumului astfel calculat se face numai prin transfer bancar în contul indicat de către client, specificat în format IBAN. Nu se fac plati in numerar.

Avansul de 50% din valoarea totală, solicitat pentru produsele executate pe comanda speciala nu este rambursabil in situatia în care clientul decide sa returneze produsul din alte motive decât cele care privesc defectele de fabricatie ale produsului.

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Din cauza varietatii tipuri de dispozitive de afişare (ecran de laptop, telefon mobil, tableta, desktop PC), aspectul produselor (texturi, culori, finisaje) poate apărea usor diferit faţă de aspectul real. Odata cu plasarea comenzii, Clientul consimte ca aceste diferente sunt independente de vointa Karo Home Textiles si nu constituie motiv de anulare a comenzii si/sau returnare a produselor.

Formularul de retur il gasiti aici. Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere internă gratuita cu Florin Antoce, email: office@karoperdele.ro

10. Frauda

10.1. Karo Perdele SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

10.2. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

10.3. Karo Perdele SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Karo Perdele SRL.

10.4. Clientul va informa Karo Perdele SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

10.5. Karo Perdele SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

10.6. Comunicarile realizate de catre Karo Perdele prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

10.7. Urmatoarele scopuri vor fi considerate tentativa de fraudare a Site-ului/Continutul si/sau Karo Perdele SRL. Karo Perdele SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

10.7.1. De a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

10.7.2. De a altera sau de a modifica continutul Site-ului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre Karo Perdele SRL catre Client.

10.7.3. De a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.

10.7.4. De a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre Karo Perdele SRL catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

11. Limitare de responsabilitate

11.1. Karo Perdele SRL nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Client care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie „Termeni si Conditii”.

11.2. In cazul in care un Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre Karo Perdele SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Karo Perdele SRL, conform detaliilor de contact la office@karoperdele.ro astfel incat Karo Perdele SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

11.3. Karo Perdele SRL nu garanteaza Clientului acces pe Site sau la Serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Karo Perdele SRL.

11.4. Karo Perdele SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

11.5. Karo Perdele SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului transmis catre Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al Karo Perdele SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

11.6. Karo Perdele SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

11.6.1. Serviciul va fi potrivit cerintelor clientului

11.6.2. Serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

11.6.3. Produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

11.7. In limita prevederilor „Termeni si Conditii”, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre Client si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

12. Forta majora si cazul fortuit

12.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

12.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

12.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

12.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

12.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

13. Litigii

13.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Karo Perdele SRL, Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii”.

13.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Client si Karo Perdele SRL se va rezolva pe cale amiabila.

13.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Client si Karo Perdele SRL sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul Karo Perdele SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.

13.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

13.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

14. Dispozitii finale

14.1. Karo Perdele SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Clientului.

14.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, Karo Perdele SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

14.3. Karo Perdele SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

14.4 Karo Perdele detine dreptul de autor si de folosinta asupra intregului conținutul de pe site-ul https://karoperdele.ro – text si imagini iar reproducerea fara acordul Karo Perdele SRL este interzis.

14.5 Daca aveti reclamatii in ceea ce priveste drepturile de autor, va rugam sa le semnalati la adresa de email:office@karoperdele.ro

15. Contact si alte informatii

15.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Karo Perdele, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0744.656.640, de Luni pana Vineri, program 10:00-18:00, sau prin email la adresa: office@karoperdele.ro

15.2. Orice comentarii, intrebari, feedback-uri, idei, sugestii sau alte comunicari ori informatii despre sau referitoare la site-ul https://karoperdele.rofunctionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane

15.3. Daca aveti probleme legate de comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Florin Antoce, prin e-mail: office@karoperdele.ro

SUS
Cele mai vandute:
Cosul de cumparaturi 0
Vizualizate recent 0