TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 350 LEI

CUM LUCRAM

Pentru ca avem multi ani de experienta,
procesul pentru noi este simplu, si asa ne dorim sa-l facem si pentru tine.
Pentru a va putea ajuta cel mai bine, pentru inceput, va asteptam la showroom cu poze in care sa vedem pozitionarea ferestrelor in spatiul pe care urmeaza sa-l amenajati, alaturi de schita spatiului cu dimensiuni sau masuratori estimative.

1

Odata ajunsi la showroom, noi va ghidam in alegerea celor mai potrivite sisteme de prindere si tesaturi, tinand cont de aspecte legate de forma spatiului si pozitionarea ferestrelor, stilul de amenajare, paleta coloristica, buget si preferintele tale.

2

Dupa ce au fost stabilite materialele, solutiile tehnice si finisajele, iti oferim calculatia estimativa in functie de masuratorile primite. Oferta noastra este detaliata si transparenta, fara costuri ascunse.

3

Pentru ca suntem pretentiosi, pentru a da in executie proiectul, un coleg va veni sa ia masuratorile finale si sa evalueaze contextul tehnic. La cerere, putem veni cu mostrele materialelor alese.

4

In aceasta etapa, dupa ce proiectul a fost validat de client, predam stafeta colegelor din atelierul nostru de croitorie. Le comunicam toate detaliile pentru ca proiectul tau sa prinda viata iar rezultatele sa fie cele dorite.

5

Montajul este ultima etapa a procesului si este realizat cu grija de echipa noastra. Pentru a va asigura de calitatea montajului, va oferim o garantie de 3 ani.

6

Sigur, acest proces de lucru este unul propus, dar suntem flexibili si daca doresti poate veni cineva
initial la locatie, contra cost, sa evalueze si sa faca masuratorile,
apoi ne intalnim la showroom, unde consilierul nostru iti va face propunerile de materiale.

Informatii utile

Serviciul de masuratori si/sau montaj il putem oferi doar pentru proiecte complete (pentru minim 2 camere), unde toate produsele si serviciile sunt achizitionate de la noi.

Poate te intrebi de ce este necesar sa vii la showroom si nu este suficient sa lucram cu poze, schite sau video?!

Sigur, putem lucra si asa, dar la noi poti vedea modele de finisaje, cum se aseaza diferite tipuri de materiale, diferite tipuri de cusaturi si calitatea lor, si foarte important, culoarea si textura tesaturilor care nu ies in poze nici cu cele mai performante aparate.

Este indicat, dar nu obligatoriu, ca vizita la showroom sa fie programata pentru a nu va suprapune cu un alt client si pentru a va putea acorda toata atentia.

De ce avem nevoie de poze, si nu doar de planul/schita casei?

Pentru ca in poze se vad amanunte importante care pe plan nu se vad.

Este important ca pozele sa fie facute la distanta, sa se vada peretii laterali ferestrelor si parte din tavan.

Toate materialele comercializate sunt de calitate, importate de la firme de renume din Anglia, Spania, Franta, Olanda, Turcia, Italia, Polonia, Germania, Grecia.

Preturi

Desi este foarte greu de estimat un proiect fara sa avem o discutie in prealabil, deoarece sunt multe aspecte de care trebuie tinut cont, totusi, venim in ajutorul tau, si in urma a peste 10000 de proiecte realizate, ne raportam la trei variante de bugete, in care sunt incluse toate serviciile, materialele pentru perdele si draperii, sistemele de prindere, confectionare, calcat, montaj, masuratori, consiliere, astfel:

LIGHT
intre 5.000 lei si 15.000 lei

MEDIUM
intre 15.000 lei si 60.000 lei​

PREMIUM
intre 60.000 lei si 300.000 lei​

SUS
Cele mai vandute:

Cosul de cumparaturi 0

Vizualizate recent 0