TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 350 LEI

POLITICA DE RETUR

Cine suntem noi si cum ne puteti contacta pentru returul produselor

Karo Home Textiles este denumirea comerciala al SC KARO PERDELE S.R.L, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Burdujeni, Nr.3, Bl A13, Sc 4, Sect. 3 cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/3252/2007, cod unic de inregistrare fiscala RO21112368.

Mai jos regasiti drepturile si conditiile de returnare a produselor cumparate de pe https://karoperdele.ro/

In conformitate cu dispozitiile Legii 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta si ale OUG nr.34/2014, Clientul KARO HOME TEXTILES are posibilitatea de a returna produsul, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea acestuia. Singurule costuri pe care clientul le va suporta sunt: comisionul bancii (implicate in plasarea si procesarea comenzii dvs, taxa de transport pentru returnarea coletului, precum si taxa de transport pentru livrarea intiala, in cazul in care transportul de livrare al comenzii initiale a fost suportat de catre KARO HOME TEXTILES.

Intentia de returnare a unei comenzi trebuie comunicata in termenul de 14 zile de la data livrarii produsului/produselor, prin completarea formularului de retur disponibil aici sau prin celelalte metode disponibile (e-mail si telefon) din care sa rezulte intentia clientului neechivoca de a se retrage din contract.

Nu se accepta retur in urmatoarele situatii:

pentru produsele executate pe comanda speciala (cu finisaj, tapiterie, dimensiuni, etc. personalizate);

– pentru produsele care sunt taiate dintr-o rola, balot, in general materialele care sunt vandute la metru linear

– pentru materialele de perdele si draperii executate la comanda speciala, cu dimensiuni precizate de client;

– in cazul in care data de expediere a notificarii intentiei de returnare specificata in cererea de returnare depaseste perioada de 14 zile calendaristice, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat;

– in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (si cu documentele care l-au insotit initial);

PASII PROCESULUI DE RETURNARE PRODUSE:

 1.  Clientul instiinteaza KARO HOME TEXTILES despre intentia de a returna produsele comandate de pe site-ul https://karoperdele.ro telefonic la numarul 0744.656.640 sau prin e-mail la adresa office@karoperdele.ro in termen de 14 zile calendaristice si completeaza formularul de retur disponibil aici.
 2. Clientul returneaza produsele alegand una dintre optiuni:
 • personal la showroomul KARO HOME TEXTILES aflat pe Str. Maior Alexandru Campeanu, Nr. 62, Sector 1, Bucuresti, locul unde le va inmana unei persoane autorizate de catre KARO HOME TEXTILES sa receptioneze produsele, fara intârziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care clientul a comunicat spre KARO HOME TEXTILES decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt aduse inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 de zile de la data inregi.
 • prin curier, alegand orice companie de transport. Clientul va impacheta produsele in mod responsabil impreuna cu documentele ce le-au insotit in comanda initiala (factura si formular de retur dupa caz) si le va preda curierului. In cazul in care clientul are nevoie de asistenta privind comandarea sau alegerea unui curier, ne poate anunta iar noi il vom ajuta cu informatiile necesare. Dupa inregistrarea solicitarii de retur, consumatorul are termen de 14 zile calendaristice sa trimita inapoi produsele catre KARO HOME TEXTILES.

    3. Magazinul KARO HOME TEXTILES va receptiona coletul returnat si va analiza produsele si documentele ce le insotesc.

    4. Daca produsele sunt conforme si nu prezinta urme de uzura sau de deteriorare, KARO HOME TEXTILES va notifica clientul si ii va returna acestuia contravaloarea produselor primita drept plata din partea acestuia, nu mai târziu de 14 zile calendaristice din momentul in care returul ajunge in depozitul magazinului nostru. Returnarea sumelor este conditionata de receptionarea produselor care au facut obiectul vânzarii.

    5. Suma inapoiata va reprezenta contravaloarea produselor returnate, din care se va retrage:

 •  taxa de transport pentru returnarea coletului (in cazul in care clientul solicita KARO HOME TEXTILES sa trimita curier pentru ridicarea returului)
 • taxa de transport pentru livrarea initiala a comenzii (in cazul in care transportul a fost suportat de KARO HOME TEXTILES)
 • comisionul bancii (in cazul in care comanda initiala a fost achitata cu card bancar online). 

KARO HOME TEXTILES nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia.

6.  Rambursarea cuantumului astfel calculat se face numai prin transfer bancar in contul indicat de catre client, specificat in format IBAN. Nu se fac plati in numerar.

7. Avansul de 50% din valoarea totala, solicitat pentru produsele executate pe comanda speciala nu este rambursabil in situatia in care clientul decide sa returneze produsul din alte motive decât cele care privesc defectele de fabricatie ale produsului.

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Din cauza varietatii tipuri de dispozitive de afisare (ecran de laptop, telefon mobil, tableta, desktop PC), aspectul produselor (texturi, culori, finisaje) poate aparea usor diferit fata de aspectul real.

Odata cu plasarea comenzii, Clientul consimte ca aceste diferente sunt independente de vointa KARO HOME TEXTILES si nu constituie motiv de anulare a comenzii si/sau returnare a produselor.

RETUR PERSOANE JURUDICE

Returul produselor din comenzile facute de catre persone juridice nu are acelasi regim ca cel facut de persoanele fizice. Returul unui produs se poate solutiona doar prin inlocuirea lui.

 1. Clientul persoana juridica solicita prin e-mail la adresa office@karoperdele.ro sau telefonic la numarul 0744.656.640 inlocuirea produselor achizitionate initial. 
 2. Impreuna cu reprezentantul KARO HOME TEXTILES clientul persoana juridica va alege produsele cu care schimba comanda initiala
 3. Schimbarea produselor se poate realiza personal la sediul showroomului KARO HOME TEXTILES sau prin curier.
 4. In cazul in care produsele schimbate au un cost mai mare decat cele cumparate initial, clientul persoana juridica va primi o factura cu diferenta de plata.
 5. In cazul in care produsele schimbate au un cost mai mic decat cele achizitionate initial, clientul persoana juridica va primi o factura de stornare a diferentei preturilor.
 6. Schimbul produselor este posibil numai daca acestea sunt in stare intacta, fara urme de deteriorare si daca produsele nu sunt executate la comanda (ex. metraje comandate pe dimensiuni specifice precizate de catre client sau personalizate dupa cererea acestuia).

Formularul de retur persoane fizice il gasiti aici : Descarca

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Florin Antoce, florin@karoboutique.ro.

SUS
Cele mai vandute:

Cosul de cumparaturi 0

Vizualizate recent 0